diazbygg

01/ Vi är Lyhörda

Vi tror på kommunikation och strävar efter att förverkliga er dröm till verklighet.

diazbygg

02/ Vi håller tiden

Företagets effektiva och precist utförda arbeten har resulterat i att ett stort förtroende har erhållits av samarbetspartners.

diazbygg

03/ Bred & djup kompetens

Vi har en bred och djup kompetens med över tjugo år erfarenhet inom in och utvändig renovering.

Tjänster

  • rivningsarbete
  • betongsågning
  • håltagning
  • betongslipning
  • murning
  • putsning
  • renovering av fasader
  • med mera
Diaz-renovera-videocover
Spela videoklipp

Rivning i Trelleborg, Lund och Malmö med omnejd.

Behöver du hjälp med rivning?

Här på vårt eminenta byggföretag, DIAZ Bygg, så kan man få hjälp med det allra mesta inom rivning i Trelleborg, Lund, Malmö och andra orter i Skåne. Våra medarbetare har en mycket omfattande kompetens inom rivningsarbete och du kan därför alltid vara fullständigt säker på att du får ett såväl kvalitativt som noggrant utfört arbete till ett mycket bra pris. Samtidigt som vi alltid gör ett gott jobb, så är kundservice någonting som vi prioriterar högt. Vi hjälper därför alla kunder, så länge som de vill ha hjälp av oss med rivning eller med några av våra övriga byggtjänster.

Vilka tjänster finns?

DIAZ Bygg är ett byggföretag i Malmö och som erbjuder det allra mesta inom bygg och rivning i Lund, Malmö. Trelleborg och andra orter runt om i Skåne. Genom över 20 års branscherfarenhet, så finns både yrkeskunnande och en servicegrad som är utöver det vanliga. Det tillsammans med garantier som branschen kräver gör att du som kund kan känna dig trygg när du anlitar DIAZ Bygg. Nedan hittar du några tjänster som DIAZ Bygg erbjuder.

Använd gärna ROT-avdraget

Oavsett om du är en privatperson eller ett företag i Lund, Trelleborg eller Malmö med omnejder, så kan du få hjälp av oss på DIAZ Bygg, men som privatperson, så har man emellertid vissa privilegier gällande möjligheten att använda sig av det så kallade ROT-avdraget. ROT-avdraget är en skattefinansierad reform, som ger alla privatpersoner rätt att dra av en viss del av kostnaden. I skrivande stund kan man dra av 30 procent av all arbetskostnad, när man anlitar ett byggföretag likt vårt. Om du vill veta mer om hur det här med ROT-avdrag fungerar, så är det bara att slå oss en signal eller att skicka oss ett mejl. Det går även bra att kontakta oss via kontaktformuläret, som man finner litet högre upp här på sidan.

Dags att renovera? Kontakta oss